VÆGTTAB PÅ DEN SELVKÆRLIGE MÅDE

Er du træt af kure, yo-yo vægt og tanker om ikke at kunne lykkes? Og er du fanget i et mønster, hvor du skiftevis sætter restriktioner op for, hvad du må spise, og dernæst giver slip og overspiser. Så er Sense & Psyke Exclusive forløbet noget for dig. Gør op med kurmentalitet og arbejd i stedet henimod et normaliseret forhold til mad, krop og vægt. 5-måneders eksklusivt holdforløb med fokus på mentale værktøjer, så også du kan nå i mål med et varigt vægttab.

Lille eksklusivt hold med 2 undervisere og max. 14 deltagere – først til mølle

Har du flere mislykkede vægtsforsøg bag dig, og er du indstillet på at gå et lag dybere og begynde at forstå og arbejde med årsagerne til din overvægt, er dette forløbet for dig. Omdrejningspunktet er de mentale barrierer ifm. vægttab – fokus flyttes fra, hvad du spiser, til hvorfor du overspiser. En psykologisk tilgang til vægttab kan netop være det, der gør, at du knækker koden til varigt vægttab.

5 måneders eksklusivt holdforløb v. mentor i Mad & Psyke Lillian Thomsen, som har specialiseret sig i vægttab og har over 10 års erfaring indenfor området. Desuden har jeg selv tabt mig 55 kg – så vægttabsrejsen er både kendt og afprøvet i alle dets faser.

Hvad får du?

  • 5-måneders eksklusivt holdforløb / 8 x 2 timer. Du bliver fulgt intensivt de første 2 måneder, hvor vi mødes 2 timer hver 14. dag. Det er nemlig så vigtigt, at du kommer godt i gang med din proces. Forløbets sidste 3 måneder mødes vi 2 timer hver måned, så du fortsat støttes i din proces. Du kan nemlig også nå i mål med et varigt vægttab.

  • Kostvejledning ud fra Sense – Lær, hvordan du bruger Sense-principperne til at normalisere dit forhold til mad

  • Mentale værktøjer til et varigt og selvkærligt vægttab

  • Lukket FB-gruppe med støtte, inspiration og et kærligt spark, når du har behov for det

  • Støtte og motivation – vægttab er nemlig lettere sammen!

BODYLICIOUS ESBJERG

Danmarksgade 41, 1. sal.
6700 Esbjerg
Tlf. +45 76 94 50 90